Et system…

… så du altid kan skabe plads til dit brand når som helst og hvor som helst – iøjnefaldende og uden anstrengelser. Din modulære udstillingsstand kan meget mere end opstilles på en messe. Her er nogle eksempler:

Modulært system

Du kan kombinere dit system, som du ønsker, kontinuerligt udvide det og tilføje nye opgraderinger og grafik – der er ingen grænser for din kreativitet!

Multifunktionel anvendelse

Uanset om det er messe, salgssted eller en begivenhed: Dit brand præsenteres professionelt når som helst og hvor som helst – og med kun et system..

Konstruktion uden værktøj

Med vores specielle CONNECTORER kan du hurtigt og nemt lave rammerne om til en højkvalitetsstand – hurtigt, nemt og uden værktøjer!

Let transport

For nemt at kunne nå den næste begivenhed, uanset hvor, er vores system designet til hurtig og nem transport!

Genanvendelig

Vores system er designet til langvarig brug. Den høje kvalitet sikre en lang holdbarhed, hvilket vi garanterer dig!

Holistisk service

Vil du tage det roligt? Vi støtter dig på anmodning, fra den første idé til det færdige stand og videre!

Hvordan fungerer systemet?

Alt passer. Alt samles hurtigt. Selv efter mange års brug. Takket være de specielle ayble-CONNECTORER og de magnetiske grafiske paneler fungerer konstruktionen af sig selv. Du behøver ikke at medbringe tunge genstande, rammerne er behageligt lette at håndtere!

Rammestørrelser til ethvert behov

Vores rammer imponerer med deres høje kvalitet, og det lette, holdbare aluminium, der også er flammehæmmende. Forskellige rammestørrelser og former skaber maksimal fleksibilitet ved design af stativet!

Tilslut rammene på kort tid

Du vil elske dette princip ved enhver stativkonstruktion: Med de specielle CONNECTORER, kan rammene skrues sammen hurtigt og nemt – og de sikrer også et sikkert greb på transportvognen.

Grafiske paneler med tiltrækning!

Ønsker du at være til stede ved din næste begivenhed eller den næste dag med et andet motiv i høj kvalitet i strålende farver? Udskift derefter blot de tilsvarende grafiske paneler. Takket være den praktiske magnetiske mekanisme gøres dette hurtigt.

Tilpassede opgraderinger!

Vil du udvide dit udstillingssystem? Gå videre – vi tilbyder dig et omfattende udvalg af tilbehør, der inkluderer alt til lamper, skærme og brochureholdere til dit perfekte udseende!

RAMME

DØR

PROFIL

GRAFIKPANEL

TRÆPANELER

CONNECTORER

FØDDER

LYS

HÆNGSLER

BROCHURE HOLDER

HYLDEPROFILER

SKÆRMBESLAG

SKÆRME

HYLDER

DESKE

BARER

CONNECTORBAG

PANEELBAG

TROLLEY

FLIGHTCASE

Let transport.

Trolley, panel taske og flyveske: Med disse praktiske transporthjælpemidler kan du altid bringe dit ayble-system komfortabelt og sikkert fra den ene begivenhed til den næste eller direkte til dit lager. Kan det være mere behageligt? Vi er glade for at designe transport og opbevaring til dig!

Har du spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig?

T +49 (0) 40 / 609 40 75 35 
E hello@ayble.dk